Wimpersalon

Russian Volume techniek

De nieuwste internationale trend op het gebied van wimperextensions zijn Russian Volume Lashes. Nog vollere wimpers met een natuurlijke uitstraling en toch een verbluffend resultaat. Superzachte wimperhaartjes worden met deze speciale techniek in combinatie met styling, waarbij gekeken wordt naar persoonlijkheid, oogvormen en wenkbrauwen geplaatst. Leboya Lashes mag zich de eerste salon in Zeeland noemen die voor deze techniek op hoog niveau gekwalificeerd is.

One by One wimperextensions

In de salon passen wij de ook de techniek toe waarbij er op elk wimperhaartje slecht éen extra haartje wordt bij geplaatst. Dit gebeurt op een professionele wijze met zeer hoogwaardige materialen. De speciale lijm blijft zacht en soepel en richt hierdoor geen schade aan bij de eigen wimper. Bovendien zorgt dit voor een prachtig natuurlijk effect.

Wimperlifting

De wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift en er worden geen valse wimpers gebruikt. Een krultang is overbodig. In slechts 45 minuten creëren wij met deze wimperbehandeling een natuurlijke uitstraling waarbij de oogopslag optisch vele malen groter lijkt. Het effect van deze behandeling blijft minimaal 6 tot 8 weken zichtbaar.

Wimpers verven

De eigen wimpers worden gekleurd met een intens zwarte kleur. Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar.