Healing voor mens & dier

Dieren nemen energieën van de mensen waarmee ze samenleven over. Energetisch is de verbinding heel sterk. Bepaald gedrag, emoties of pijn van je huisdier kan daarom ook een energie van jou zijn. Het is belangrijk om de verbinding tussen mens & dier zuiver te houden.

Wanneer je nieuwsgierig bent waarom je hond zich op een bepaalde manier gedraagt. Of wanneer je hond ongewenst gedrag laat zien wat ook nog onverklaarbaar is. Dan kan een healing op energetisch niveau echt ondersteuning bieden. Maar ook als je je hond beter wilt leren begrijpen of diepere verbinding met elkaar wilt ervaren kan een healing voor mens en dier een bijzondere ervaring zijn.

Tijdens de behandeling heb ik verbinding met de hond op zielsniveau. Hier kunnen we communiceren. Ik luister naar wat de hond te vertellen heeft. De hond heeft een stem en ik vertaal dit naar jou. Hier haal je inzichten en lessen uit waar jij samen met je hond mee verder kunt.

Met een holistische benadering onderzoek ik blokkades op alle holistische niveaus bij mensen met hun hond. Dit doe ik door o.a. telepathische communicatie, systemische opstellingen, mindset en reiki in te zetten.

Tarieven healing voor mens & dier € 95,00 ( Excl. km vergoeding €0,21 cm per km. Eerste 10 km worden niet in rekening gebracht.)

Afstandsbehandeling

Tarieven healing voor mens & dier € 95,00