Holistisch puppy opvoeding

Verwacht jij binnenkort een puppy in huis of ben jij bezig met het opvoeden van je pup en wil jij advies over het opvoeden op een manier waar jij je het prettigst bij voelt? Ik geef je graag advies over een holistische opvoeding van je pup.

Toen ik me tijdens de puppycursus met Stevie van toen 10 weken volledig overgaf aan de trainer en als zijn adviezen en methodes zat ik na de eerste les met dikke tranen terug in de auto. Ik was diep geraakt en ik voelde aan alles in mijn lijf dat dit niet was hoe ik het wilde doen. Maar goed, het was onze eerste hond en ik was gewoon super onzeker. Nu weet ik dat ik toen al communiceerde met Stevie. Hij liet me daar aan alles merken dat hij hier niet gelukkig van werd.

Ik ging opzoek, leerde, investeerde in kennis en ontwikkelde een holistisch manier van opvoeden. Volledig vanuit verbinding en vertrouwen. Toen ik tijdens het wandelen in het bos voor de zoveelste keer een hondenbaasje sprak die eigenlijk tegen haar eigen gevoel in een pup van 5 maanden hevig fysiek corrigeerde omdat ze dit op de puppycursus had geleerd wist ik het zeker:

Ik ga mijn passie en kennis delen als holistisch coach voor een gelukkig mens en – dier.

Stevie 8 weken

Ik geef jou advies en leer jou om op zielsniveau contact te maken met jouw puppy. Door te kijken, te luisteren en te voelen. Ik leer jou om te vertrouwen op je intuïtie zodat je keuzes gaat maken die voor jou en voor je pup juist zijn. We benaderen de opvoeding op een holistische manier. Dat houdt in dat we er vanuit gaan dat alles één geheel is en met elkaar in verbinding staat. Daarnaast tunen we in op al jullie holistische niveaus. Dat is fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel.

Holistisch opvoeden is niet ingewikkeld. Het is aanspraak maken op jouw onuitputtelijke bron van liefde en licht.

LET WEL: Deze coaching vervangt geen gedragstherapie of training.


Holistisch opvoeden advies gesprek€ 60,00
Holistisch opvoeden coaching 4 x€ 199,00