Lash artist Boya Gaspersz

Na jaren lang in de online marketing branche gewerkt te hebben, stopte ik in 2014 met werken. Ik wilde namelijk totaal iets anders gaan doen. Geen 9 tot 5 job meer op kantoor, maar nu iets wat echt bij mij zou passen, een baan waar ik echt gelukkig van zou worden. Op dat moment wist ik totaal nog niet wat dat dan zou gaan worden.

Ik gaf mijzelf de tijd en ruimte om dat te kunnen ontdekken. Ik droomde wel eens over een eigen onderneming.

Toen ik via een vriendin hoorde over een cursus wimperextensions dacht ik eerst nog; dat is toch helemaal niets voor mij? Maar ik had niets te verliezen en omdat dit het moment was om uit te zoeken wat ik wilde gaan doen trok ik de stoute schoenen aan en schreef ik me in voor de cursus one by one wimperextensions.

Mijn schoonzus ging mee als model en tijdens de praktijkopdracht voelde ik al heel snel iets van binnen waar ik gelukkig van werd. Met mensen werken, iets moois creëren.

Onderweg naar huis ging er echt van alles door mij heen van bedrijfsnaam tot saloninrichting. Binnen een week stond er een afspraak bij de KVK, werd er een salonruimte ingericht, was er een domeinnaam gekocht en werd er echt flink geoefend met het plaatsen van wimperextensions. Want ik wist het zeker, ik ging een wimpersalon beginnen.

Wees niet bang om aan iets nieuws te beginnen. Durf je open te stellen, dan komt er echt iets op je pad wat bij je past. Blijf niet hangen in iets wat veilig lijkt, maar durf afscheid te nemen van dat gene waar je eigenlijk al klaar mee bent.

Ik heb dat destijds ook gedaan . Inmiddels zijn we 4 jaar verder en is mijn bedrijf van een salon aan huis uitgegroeid tot Zeelands meest gewaardeerde wimpersalon, opleidingsinstituut en groothandel.

Heb jij ook altijd al voor jezelf willen werken in de beautybranche? Volg dan de verschillende trainingen bij Leboya en start direct jouw eigen wimpersalon.

Tot snel
-x- Boya