Leboya’s Business Coaching

.

Wil jij voor jezelf beginnen? Of misschien ben jij (startende) vrouwelijke ondernemer in de beautybranch en ben je steeds opzoek naar de juiste manier van aanpak.

Achter elke succesvolle onderneming zit een goed doordacht plan.

Mijn naam is Boya Gaspersz. Ik ben als wimperstylist begonnen op een kamer aan huis, maar altijd met een duidelijk doel voor ogen. Gedreven door passie voor het vak en het enthousiasme van het ondernemerschap is mijn bedrijf inmiddels uitgegroeid tot Zeelands meest gewaardeerde wimpersalon. Naast een succesvolle wimpersalon is mijn bedrijf tevens een opleidingsinstituut en groothandel van onze eigen productlijn.

Mijn dromen brengen mij naar een hoger level en soms ben ik niet meer te stoppen. Momenteel werk ik aan mijn nieuwste onderneming en dat is het beautycafé. Een geheel nieuw concept in Goes op het gebied van beauty en lifestyle.

Ik adviseer graag (startende) ondernemers en daarom heb ik een inspirerend en motiverend business programma ontwikkeld waarin ik je uitdaag om slim te ondernemen.

Hoe zou het voor je zijn als….
… jij succesvol bent.
… jouw bedrijf een vaste basis heeft. *BAM* jouw bedrijf staat en niemand kan meer om je heen.
… jouw klanten zich vanzelf aan je binden.
… jij werkt met de juiste strategie
… jouw bedrijf winstgevend is.
… jij je dromen waar maakt?

Heb jij interesse in mijn coachingstraject? Neem dan contact op via info@leboya.nl