Over mij

Mijn naam is Boya Gaspersz uit Oostkapelle en ik ben 38 jaar. Naast dat ik een enorme passie heb voor persoonlijke ontwikkeling en de kracht van gedachten geloof ik ook dat je lichaam slimmer is dan je hoofd.
In de afgelopen jaren ben ik met mijn bedrijf Leboya Lashes vooral bezig geweest met uiterlijke schoonheid, maar met mijn Intuïtieve kracht voelde ik daar vaak ook de bewuste of onbewuste zoektocht naar innerlijke schoonheid. Alle ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen inspireerde mij om vrouwen die het nodig hebben te gaan helpen zich weer te verbinden met hun innerlijke schoonheid en kracht. Een missie vanuit mijn hart.Ik volgde hiervoor een opleiding tot Mindset expert, NLP Coach, Reiki Master en Holistisch therapeut.

Met deze expertise help ik je om lichaam en geest in balans te brengen. Om je bewust te maken van de manier waarop je denkt en welk effect dit heeft op je emoties en gedrag. Maar ook om verbinding te maken met je lichaam om te voelen hoe het is als je vertrouwt op je intuïtie.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zullen goed moeten blijven samenwerken om bij je innerlijke bron te blijven waar je innerlijke rust, zelfliefde en kracht vindt.

Bij Leboya ben je van harte welkom om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingsreis. Met een holistische benadering help ik jou daar graag bij.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

Veel liefs Boya