Over mij

Mijn naam is Boya Gaspersz, 39 jaar en woonachtig in Oostkapelle. Naast dat ik een enorme passie heb voor persoonlijke ontwikkeling en de kracht van gedachten geloof ik ook dat je lichaam slimmer is dan je hoofd.

Met mijn bedrijf Leboya Lashes was ik vooral bezig met uiterlijke schoonheid, maar met mijn Intuïtieve kracht voelde ik vaak ook de bewuste of onbewuste zoektocht naar innerlijke schoonheid. Alle ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen inspireerde mij om vrouwen die het nodig hebben te gaan helpen zich weer te verbinden met hun innerlijke schoonheid en kracht. Inmiddels heb ik Leboya Lashes los gelaten en richt ik mij volledig op therapie & coaching.

Een missie vanuit mijn hart. Als Holistisch therapeut help ik je om lichaam en geest in balans te brengen. Om je bewust te maken van de manier waarop je denkt en welk effect dit heeft op je emoties en gedrag. Maar ook om verbinding te maken met je lichaam om te voelen hoe het is als je vertrouwt op je intuïtie.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zullen goed moeten blijven samenwerken om bij je innerlijke bron te blijven waar je innerlijke rust, zelfliefde en kracht vindt.

Met een holistische benadering werken we gericht aan bewustzijn en het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Tevens verdiep ik mij in de verbinding die mensen hebben met hun hond. Met een holistische benadering onderzoek ik blokkades op alle holistische niveau’s bij mens & dier. Dit doe ik door o.a. reiki, telepathische communicatie of systemische opstellingen in te zetten.

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten!

Veel liefs Boya